пятница, 20 апреля 2018 г.


Міське  методичне об'єднання вчителів російської мови та зарубіжної літератури


19 квітня 2018 року на базі ПМШ №11 відбулося міське методичне об’єднання вчителів російської мови та зарубіжної літератури за темою «Методи та прийоми створення ситуації успіху як напрямок соціалізації особистості», метою якого було визначити такі форми і методи роботи, які найбільшою мірою допомогли б дитині зростати в успіху; об'єднати педагогів у єдине коло взаємодії, створити оптимальні, комфортні умови для розвитку ініціативної, творчої, самостійної і успішної особистості.
Учителі міста відвідали відкритий урок у 6-Б класі, який  провела Юсипчук Ірина Юріївна.  «Шукайте посмішку Джоконди, вона ніколи не мине …» . Тривога за руйнування духовних цінностей в новелі Рея Дугласа Бредбері «Усмішка». Трагічний оптимізм письменника.»- такою була тема уроку.
У теоретичному блоці Шепілко Анна Борисівна ознайомила присутніх з основними методами та прийомами створення ситуації успіху на уроках зарубіжної літератури.
А практичний психолог Пономар Єлизавета Олександрівна провела тренінг «Як створити ситуацію успіху», під час якого вчителі міста познайомились із практичними вправами,  застосування яких сприятиме  у вихованні  компетентнісної особистості.









Комментариев нет:

Отправить комментарий